Baštenska kamera otkrila ko krade poklone... / VIDEO

Poklone koje je jedna američka porodica ostavila u korpi ispred svoje kuće kako bi zahvalila dostavljačima, prema snimcima kamere, pojela je veverica.

Izvor: B92

Nedelja, 10.12.2017.

08:40

Baštenska kamera otkrila ko krade poklone... / VIDEO
Printscreen / YouTube

Mišel Bodro iz Mejplvuda napisala je na svom blogu da je za dostavljače svake godine ispred kuće ostavljala čokolade, slatkiše, rukavice i druga dobra, ali je ove godine nakon nekoliko sati korpica sa darovima ispražnjena.

Lopov se, čini se, prvo okomio na najskuplje poslastice - čokoladu Đirardeli. Porodica je postavila kameru koja je zabeležila sada već punačku vevericu kako prebira po korpi.

Suprug Mišel Bodro je pokušao da prati vevericu kako bi otkrio njeno "skladište", ali je životinjica pobegla. Porodica Bordo je, posle ovoga, počela da ostavlja poklone u veliku teglu sa poklopcem. Oni ipak priznaju da ih je "prestupnica" razveselila pa je i ona dobila svoju porciju oraha, kukuruza i semenki.

Nestašna veverica se pokazala kao prilično izbirljiva. Semenke je razbacala, a ostalo je pojela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: