Labrador usvojio mače i sada su nerazdvojni (VIDEO)

Prijateljstva između pripadnika različitih vrsta koje su (prema legendama) zakleti neprijatelji uvek mogu da izmame osmeh na lice.

Izvor: Metro.co.uk

Sreda, 13.09.2017.

21:25

Default images

Zato, upoznajte Barnija i Avu.

Barni je labrador, a Ava mače i na prvi pogled nemaju baš ništa zajedničko, sem što su slatki i čupavi. Međutim, oni su se zbližili kao retko koji pas i mačka.

Ava je pronađena promrzla i napuštena u jednoj bašti u Londonu. Tada je bila stara samo nekoliko dana i budućnost za nju nije izgledala nasmešeno. Verovatno bi uginula, da je nisu hitno prebacili u Batersi prihvatilište za pse i mačke. Odmah po dolasku, za nju se pobrinula veterinarka Megan Goldring i nakon što se oporavila, upoznala se s Barnijem.

On je tri godine star labrador rođen u odgajivačnici neodgovornog vlasnika i na kraju završio kod ljudi koji ga zapravo nisu želeli. Izbacili su ga iz kuće 2014. i tako je završio u Batersiju. Glavna sestra se zaljubila u njega i odmah ga udomila, pa joj on sada pravi društvo na radnom mestu.

Barni se tako upoznao s Avom i orustai da brine o njoj dok se oporavlja. Čak se ne buni što ona sada spava u njegovom krevetu, odmara se na njegovim šapama i igra s njegovim repom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: