Ljubimac na B92.net

Labrador usvojio mače i sada su nerazdvojni (VIDEO)

Prijateljstva između pripadnika različitih vrsta koje su (prema legendama) zakleti neprijatelji uvek mogu da izmame osmeh na lice.

Metro.co.uk
Podeli

Zato, upoznajte Barnija i Avu.

Barni je labrador, a Ava mače i na prvi pogled nemaju baš ništa zajedničko, sem što su slatki i čupavi. Međutim, oni su se zbližili kao retko koji pas i mačka.

Ava je pronađena promrzla i napuštena u jednoj bašti u Londonu. Tada je bila stara samo nekoliko dana i budućnost za nju nije izgledala nasmešeno. Verovatno bi uginula, da je nisu hitno prebacili u Batersi prihvatilište za pse i mačke. Odmah po dolasku, za nju se pobrinula veterinarka Megan Goldring i nakon što se oporavila, upoznala se s Barnijem.

On je tri godine star labrador rođen u odgajivačnici neodgovornog vlasnika i na kraju završio kod ljudi koji ga zapravo nisu želeli. Izbacili su ga iz kuće 2014. i tako je završio u Batersiju. Glavna sestra se zaljubila u njega i odmah ga udomila, pa joj on sada pravi društvo na radnom mestu.

Barni se tako upoznao s Avom i orustai da brine o njoj dok se oporavlja. Čak se ne buni što ona sada spava u njegovom krevetu, odmara se na njegovim šapama i igra s njegovim repom.

Prati B92 na Viberu

Zanimljivosti

Upoznajte Džejmsa, tele koje je odlučilo da postane pas / VIDEO

U dvorištu punom pasa, mačaka i kokošaka, Džejmsu se najviše svideo pasji život pa je odlučio da i sam postane pripadnik te vrste. S ostalim psima igra se po dvorištu, i voli da pokaže pilićima ko je gazda, a nije mu teško ni da pojuri mačku. Zahvalnost prema svojoj vlasnici pokazuje nežnim grickanjem uva. S obzirom na surove uslove života u kojima škotsko visinsko govedo preživljava, Džejms može da bude vrlo zahvalan krdu što ga je odbacilo jer je, izgleda, svoju sreću pronašao u dvorištu punom pasa.

Zanimljivosti nedelja 19.11. 08:45 Komentara: 4
strana 1 od 195 idi na stranu