Ljubimac na B92.net

Upoznajte vevericu koja "ćaska" sa svojim domaćinom

Jedan čovek, koji je imao to zadovoljstvo da svakoga dana ugosti jednu simpatičnu vevericu iz komšiluka, dosetio se da napravi mali film i sinhronizuje ga, kako bi nam pokazao šta veverica pokušava da nam "saopšti".

Izvor:
Podeli
Foto: YouTube Screenshot
Foto: YouTube Screenshot

Veverica, kojoj je domaćin dao ime Ejč Ti, svakoga dana navraća kod svog prijatelja kako bi se počastila lešnikom ili orahom.

Ovaj videosnimak će vam ulepšati dan. Čujte šta bi veverice rekle kad bi mogle da govore.

Prati B92 na Viberu

Zanimljivosti

Neočekivani provalnik napravio štetu, ali ništa nije odneo

Zaposleni jedne kompanije u Koloradu otkrili su ujutro da im je neko provalio u zgradu. Kada su pogledali šta je zabeležila nadzorna kamera, ostali su bez teksta. Jarac, koji se nalazio u prolazu, iz nekog razloga napao je stakleni ulaz u zgradu. Pretpostavljamo da je ugledao sopstveni odraz i odlučio da odmeri snage sa "suparnikom".

Zanimljivosti subota 22.07. 08:45 Komentara: 2

Zna ljubimac ko je krivac...

Jedna Amerikanka okrivljena je za ubistvo svog supruga, kome je svedok bio niko drugi do njegov papagaj. Glena Duram (49) iz Mičigena je optužena da je, u maju 2015. godine, ubila svog muža Martina (46) ispalivši u njega pet hitaca iz pištolja.

Zanimljivosti petak 21.07. 15:30 Komentara: 0

Njegovo veličanstvo - carski pingvin

Zbog svog uspravnog i elegantnog držanja, visine koju nijedna vrsta pingvina ne može da dosegne, podignute glave, ali i lepote kojom kao da se ponose, dobili su naziv carski pingvini. Njihovo carstvo nalazi se između šezdeset šestog i sedamdeset sedmog stepena geografske širine, na Antarktiku, i pluta morem. Sami ga nikada ne bi napustili, ali se ipak desi da poneki pingvin zaluta van ovih granica, ali i da bude odveden u zatočeništvo u kome život može biti prijatniji, ali ne tako carski.

Zanimljivosti petak 21.07. 08:40 Komentara: 6
strana 1 od 187 idi na stranu