Jedan je Remi Galjar: Komičar spasao na stotine pasa

Čuveni francuski komičar i ljubitelj životinja Remi Galjar se 11. novembra zaključao u kavez za pse, gde je planirao da ostane dok se za pomoć napuštenim životinjama ne prikupi 50.000 evra.

Izvor: B92

Utorak, 15.11.2016.

08:45

Jedan je Remi Galjar: Komičar spasao na stotine pasa
Foto: Gettyimages

Remi je doneo ovakvu odluku kako bi podigao svest javnosti o problemu napuštenih životinja i kako bi promovisao udomljavanje. On je bio zaključan u Prihvatilištu za pse i mačke Montpellier gde se ponašao kao pas.

Njegova armija fanova u rekordnom roku prikupila je 170.000 evra, umesto planiranih 50.000, a tokom Remijevog boravka u kavezu udomljeno je više 150 životinja iz tog prihvatilišta.

Remi je na svojoj Facebook stranici sve vreme uživo prenosio šta se dešavalo u kavezu, a video je gledalo stotine hiljada ljudi. Izvor: Zivotinje.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: