Mačka pomaže slepom psu da se vrati kući (VIDEO)

Iako to zvuči kao veliki kliše, svakome od nas ponekad dobro dođe pomoć prijatelja.

Izvor: zivotinje.rs

Utorak, 16.08.2016.

08:50

Mačka pomaže slepom psu da se vrati kući (VIDEO)
Foto: Screenshot

Svakome od nas znači osoba čiji broj imamo na telefonu, na brzom biranju, koju u svako doba dana i noći možemo da pozovemo i pitamo je šta misli o nekoj dilemi koja nas muči. Ukoliko volite životinje i pratite novosti iz životinjskog sveta, onda znate da se prijateljstvo ne razvija samo između ljudi, već i između životinja. O jednom takvom prijateljstvu danas govorimo...

Pas i mačka iz videa koji vam predstavljamo su najbolji prijatelji. Pas je oslepeo, a mačka je otkad se to desilo poslata njegovo „čulo vida“.

Naime, vlasnik ove dve životinje pohvalio se da njegova mačka prati slepog psa i usmerava ga kuda treba da ide.

Kada životinje izađu zajedno u šetnju vlasnik ne brine, jer je uvideo da mačka uvek usmeri psa kuda treba da ide kako bi se vratili kući...

Pogledajte kako to izgleda! Izvor: zivotinje.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: