Kokoška Beti vodi Tviter nalog i sprema se za Ginisa

Beti je kokoška s važnim zadatkom: njen cilj je da ukuca reč od četiri i više slova i tako se upiše u Ginisovu knjigu rekorda.

Izvor: Index.hr

Subota, 17.10.2015.

08:55

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Ona ima i vrlo odgovoran posao – australijskom lancu brze hrane Chicken Treat vodi Twitter profil. Beti u svom kavezu ima tastaturu i sve što ona “uk(lj)uca”, bude objavljeno na društvenoj mreži.

Rezultat je, očekivano, gomila nepvezanih slova, brojeva i znakova, ali idejni tvorci ove kampanje planiraju da je zadrže na "radnom mestu" sve dok nasumično ne “pogodi” smislenu reč od barem četiri slova. Ironija je, očekivano, u tome što kokoška reklamira lanac brze hrane koji prodaje piletinu što se nije dopalo društvima za zaštitu životinja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: