Koji ljubimac odgovara vašem horoskopskom znaku?

Smatra se da nam zvezde mogu otkriti kakav nam partner najviše odgovara, čime bi u životu trebalo da se bavimo i uopšte šta nas čeka u budućnosti.

Izvor: B92

Nedelja, 11.10.2015.

08:55

Default images
Foto: Thinkstock

Izgleda da nam astrolozi mogu pomoći i da odaberemo pravog kućnog ljubimca.

Ovan

Ovnovima nikad nije dosadno i retko kad odmaraju. Uvek su puni energije i entuzijazma i teže životu punom avantura. Njihova energičnost nema granica, a takav bi trebalo da bude i njihov idealan kućni ljubimac.
Energičan pas srednje veličine biće vrlo srećan kada ide s vama na dugo pešačenje ili na trčanje kako biste se zajedno dobro izmorili.

Bik

Foto: Kruzenstern/ Flickr.com

Zlatni retriver,labrador i druge vrste izuzetno druželjubivih i vernih pasa zadovoljiće bikovu potrebu za vernim pratiocem. Savršen izbor biće i mačka koja voli da se mazi, poput škotske fold vrste koja će svu svoju pažnju usmeriti na vlasnika.

Blizanci

U životu oštroumnih blizanaca intelektualni razgovori i stimulantni zadaci igraju važnu ulogu. Uvek su u potrazi za uzbuđenjem. Ovaj znak voli inteligentne izazove pa će tako idealan ljubimac biti životinja koju može naučiti da govori - papagaj.
Ona će blizancu doneti uzbuđenje i izazov. Sijamske mačke takođe su idealne za blizance. Brzo razmišljaju, a dobro je da nabavite par kako bi se međusobno zabavljale.

Rak

Kućni tipovi po prirodi, rakovi su vrlo osećajni. Ćudljiv i emocionalan rak voli da se brine za druge. Zbog toga će ga oduševiti slatki mali hrčak ili morsko prase. Rak će znati da udovolji ovom delikatnom biću i obasipaće ga gomilom ljubavi i pažnje.

Lav

Foto: Harold Meerveld/ Flickr.com

Strastveni lavovi vole da budu u centru pažnje, što znači da vole da izdvoje novac na skuplje stvari. Zato traže i ljubimca koji će upotpuniti njihovu potrebu da budu glavni.

A to će sigurno biti ako izaberu dugodlaku veću mačku s kojom će se i dobro razumeti jer lav pripada porodici velikih mačaka. Lav voli i da mu je uvek zabavno pa će dobar izbor biti i pas srednje veličine poput koker španijela, naročito ako ga nauči nekom triku.

Devica

Za pedantnu devicu ljubimci koji stvaraju nered u kući nisu najbolji izbor. Vole društvo, ali ne po cenu sopstvene udobnosti. Najbolji krzneni cimer biće pas koji ne traži mnogo održavanja (dakle, duga dlaka ne dolazi u obzir).
Ribice koje ne traže puno brige, uprkos predrasudama, mogu biti i te kako dobro društvo. Pričajte im jer one reaguju na vaš glas.

Vaga

Vage su velike estete i vole sve što je lepo, pa tako žele i da njihov ljubimac bude naočit i, koliko je to moguće, uredan. Persijska mačka ili koker španijel biće savršen izbor.

Škorpion

Ovaj moćni znak voli da održava dozu mističnosti. Ispod mirne spoljašnjosti škorpiona krije se vrlo strastvena osoba.
Pametne, kraljevske mace ili grandiozni psi jednako će mu odgovarati, na primer doga.

Strelac

Foto: Leandro Martinez / Flickr.com

Spontani i slobodoumni strelac često se u zadnji tren odluči da otputuje negde ili da ode u avanturu u prirodi zbog čega mu treba ljubimac koji ne traži puno brige.
Kornjača ili ribica biće idealan izbor. Ako, pak, želi ljubimca kojeg će voditi sa sobom na svoje putešestvije idealan pratilac biće pas.

Jarac

Jarčevi vole puno i naporno da rade i nikada im nije teško da ulože dodatan trud kako bi došli do svog cilja. Sami su vrlo nezavisni pa traže i takvog ljubimca.
Zato pas i nije idealna opcija za njih, ali grandiozna persijska mačka bi mogla da bude. Ona će biti jarčev ponos.

Vodolija

Pomalo ekscentrične vodolije voli neobične ljubimce, poput reptila, glodara ili egzotičnih papagaja. Samo imajte na umu da uvek imate nekoga na koga možete da računate da će se pobrinuti za ljubimca dok ste odsutni od kuće.

Ribe

Ribe su najveći sanjari zodijaka, nepopravljivi romantičari koji vole da budu uz nekoga. Zbog toga će najviše uživati u društvu umiljatog kunića.
Dobar izbor biće i mačka, ali i ribica, iz očiglednog razloga.

Izvor: Zivotinje.rs / Story

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: