Labrador moli vlasnika za oproštaj (VIDEO)

Iako često čujemo od vlasnika da se njihov pas postideo ili napravio izraz lica kao da se kaje, naučnici nas uveravaju da to nije moguće.

Izvor: zivotinje.rs

Subota, 26.09.2015.

08:59

Default images
YouTube Screenshot

Stručnjaci kažu da je dokazano da psi ne mogu osećati stid, krivicu ili sramotu, ali oni definitivno nisu pogledali video u kojem Etor moli svog vlasnika za oproštaj

Etor je labrador koji je očigledno nešto gadno zabrljao pa je od vlasnika dobio strogu kritiku. Ipak, ni sam vlasnik nije sanjao da će Etor ovako reagovati na grdnju! Psi uglavnom sagnu glavu, sakriju se u ćoše ili naprave “onaj izraz lica”, ali Etor ne… On ima drugačiju taktiku!

Penjanje gazdi u krilo, stavljanje glave pored lica vlasnika, umiljavanje i milovanje – to je ono što Etor misli da će upaliti!

I bio je u pravu! Zaista je upalilo – ovaj video pregledalo je preko 15 miliona ljudi a neki od njih ljutito su poručili u komentarima vlasniku “Smesta da si oprostio tom psu!”.

Pogledajte kako to izgleda!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: