Čemu svoje mladunce uče psi, a čemu mačke? (VIDEO)

Ljubitelji životinja odlično znaju - među psima i mačkama postoje brojne razlike. Evo jednog videa koji na šaljiv način pokazuje kako se razlikuju tehnike vaspitanja mladunaca kod kuca i maca.

Izvor: zivotinje.rs

Sreda, 05.08.2015.

08:59

Default images
Foto: Thinkstock

Prema videu, psi se staraju da pomognu svojim mladuncima, da ih nauče osnovnim životnim vrednostima: poverenju i odanosti. Kuca sa snimka uspela je da savlada "strašne" stepenice zahvaljujući podršci svoje mame.

Mace, s druge strane, svoje mališane uče naizgled surovijoj, ali korisnoj lekciji - ne veruj nikome! Mače je odmah "bačeno u vatru" i primorano da se, kao prava maca, samo dočeka na noge u nepredviđenoj situaciji i da sledeći put bude opreznije.

Kako se vama dopada ovo poređenje?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: