Niko ne kija tako smešno kao ovo štene pomeranca

Reakcije životinja mogu nas svakodnevno nasmejati i njihovo ponašanje ljudima popravi čak i najgori dan. Primer toga je i malo štene pomeranskog špica. Radi se o rasi za koju uzgajivači tvrde da je vrlo inteligentna i umiljata.

Izvor: Telegram

Nedelja, 02.08.2015.

08:59

Default images
YouTubeScreenshot

Rasa vuče zajedničke pretke sa samojedima, nekada su bili znatno krupniji, a za njihov današnji umiljat i pomalo elegantan izgled zaslužna je monarhija Velike Britanije i kraljica Šarlot koja je pomerance svojom udajom donela na kraljevski dvor gde je pokrenut njihov uzgoj.

Ovaj snimak pahuljastog šteneta Ruksa kako kija veoma je brzo postao viralan na internetu. Isprva se Ruks uz nekoliko pokreta pripremio za sasvim običnu biološku reakciju, a onda je kihnuo na najslađi mogući način. Video je u kratkom roku dobio preko 900 hiljada pregleda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: