Ovako štene kom je spasen život pokazuje ljubav (VIDEO)

Čovek po imenu Džoi Vagner našao se na pravom mestu u pravo vreme kada se jedno bespomoćno štene našlo u nevolji.

Izvor: B92

Petak, 31.07.2015.

08:59

Default images
YouTubeScreenshot

Maleni pitbul obreo se na ulici, bez zaštite, bez hrane i vode, bolestan, iznemogao i odbačen.

Sreća mu se osmehnula kada ga je Džoi pronašao i sažalio se na njega, azahvalnost kojom mu je nesrećno stvorenje uzvratilo rasplakala je svet.

Čovek je, naime, pronašavši bolesno štene na ulici, odlučio da reaguje pre nego što bude kasno, pa ga je odneo u lokalno prihvatilište.

Mališan je odmah predat u sigurne ruke veterinara, jer se nalazio u veoma lošem stanju, koje je svakog trenutka pretilo da se pogorša.

Njegov oporavak trajao je sedam nedelja, a spasilac ga od tada nijednom nije video, iako se redovno raspitivao o njegovom stanju. Džoi je u međuvremenu planirao posetu svom malenom drugaru, ali je verovao da ga je on, usled preživljenog stresa i dugog neviđanja, sigurno zaboravio.

Ipak, on se silno prevario.

Spasena kuca ne samo da se setila svog spasioca, već je na ponovni susret s njim reagovala tako dirljivo, da je mnogima naterala suze na oči.

Mališan, koji je u međuvremenu dobio ime Modžo, nije štedeo radost koju je pokazao svom prijatelju. Sve vreme ga je "grlio", mazio po licu i obasipao poljupcima, presrećan što ga ponovo vidi i što sada ima snage da mu iskaže zahvalnost.

Džoi je veliki ljubitelj pasa, koji brine o nekoliko desetina napuštenih kuca u lokalnom kanadskom prihvatilištu. Međutim, prijateljstvo koje se rodilo između njega i Modžoa je večno, a kada pogledate video, biće vam jasno zbog čega.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: