Kengur od 2 metra plaši građane Brizbejna (VIDEO)

On ima čak 95 kilograma, poderano uvo i takve bicepse da može da parira bilo kom bodi-bilderu. Ovaj ogromni kengur već danima slobodno luta ulicama Brizbejna i uteruje strah građanima…

Izvor: B92

Petak, 29.05.2015.

08:59

Default images
YouTube Printscreen

Kengur po imenu Dejv već danima hrabro luta ulicama i prepada stanovnike mirnog predgrađa Brizbejna.

Ovaj kengur od dva metara dospeo je na naslovne strane svetskih medija kada se Linda Hejler našla oči u oči sa ovim kengurom pre nekoliko dana dok je šetala pse.

Ona je na svom profilu jedne društvene mreže postavila ovaj video, koji je brzo obišao svet.

- Skrenuli smo iza ćoška i ispred nas je odjednom iskočio ogroman kengur. Ima velike, ogromne mišiće, mislim da je delovao još krupnije jer se uplašio mojih pasa pa se baš isprsio i zauzeo odbrambeni stav - priča Linda.

I dok gigantski kengur izgleda opasno sa svojim masivnim mišićima, Hejler kaže da se osećala bezbedno dok je bila na određenoj udaljenosti od njega.

Iako se često dešava da kenguri zalutaju u ovu oblast, ovaj kengur ipak zastrašuje građane koji se slučajno i iznenada susretnu s njim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: