Glamurozno pseće venčanje u Melburnu (FOTO)

Posle sedam godina “zabavljanja”, psi Džesmin i Džasper stali su na ludi kamen na romantičnoj ceremoniji i svojevrsnom psećem venčanju godine.

Izvor: Daily Mail

Ponedeljak, 18.05.2015.

21:04

Default images
Foto: Getty

Više od 300 ljudi i 60 pasa bilo je među zvanicama na proslavi u Melburnu.

Ovi psići nisu uvek živeli na visokoj nozi: štaviše, dospeli su u azil 2013. nakon što su se ugojili do te mere da je to predstavljalo opasnost za njihove živote.

Jeli su posebnu hranu i morali da se podvrgnu popravci zuba.
Foto: Getty
Posle sedam meseci konačno su udomljeni, a sada redovno šetaju, uživaju u najboljoj hrani prilagođenoj psima i uživaju u psećem životu.

Venčanje Džesmin i Džaspera bilo je toliko glamurozno da je za prisustvovanje ceremoniji čak prodat i ograničen broj karata, koje su koštale 30 dolara.

Prostor su uredili profesionalni dizajneri, a “mlada” je nosila venčanicu vrednu 2.000 dolara.

Iako vam možda takva proslava za pse deluje preterano, događaj je iskorišćen kako bi se prikupila sredstva za Pug Rescue & Adoption centar, koji je mladencima spasao život.
Foto: Getty
.
Foto: Getty
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: