Papagaji pozvali vatrogasce u pomoć

Građani jednog mesta u Ajdahu pozvali su vatrogasce, nakon što su čuli ženski glas koji poziva u pomoć iz jedne zapaljene kuće.

Izvor: nbcnews.com

Ponedeljak, 20.04.2015.

12:23

Default images
Ilustracija (Foto: Beta / AP Photo/Ricardo Arduengo)

Međutim, nakon što su vatrogasci detaljno pretražili stan, zaključili su da su pomoć tražila dva papagaja.

“Dok je kolega pretraživao kuću, jasno je čuo da neko unutra viče: ‘Upomoć, požar, upomoć, požar”, kaže jedan od vatrogasaca.

Tim je pozvao pojačanje, jer su mislili da je unutra zarobljena starija žena. Međutim, pošto nisu našli nijednu osobu, upotrebili su tehnologiju termovizije. Umesto ljudi, ugledali su samo papagaje na trpezarijskom stolu.

Ispostavilo se da je pomoć dozvala brbljiva ženka, u pratnji nešto povučenijeg mužjaka. Oba papagaja su dobila kiseonik, a ženka je odmah potom počela da oponaša zvuk vatrogasnih sirena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: