Olandov labrador tuguje u novoj sredini

Novi kućni ljubimac francuskog predsednika Fransoaa Olanda, crni labrador po imenu File (Philae), koji je došao 25. decembra u Jelisejsku palatu, teško se prilagođava novoj sredini, saopštili su danas izvori bliski predsedničkoj palati u Parizu.

Izvor: Beta

Ponedeljak, 05.01.2015.

15:08

Default images
Ilustracija; Foto: pixabay.com

Federacija francuskih veterana u Montrealu, s kojim je Oland razgovarao tokom posete Kanadi u novembru, poslala je štene francuskom predsedniku specijalnom avionskom pošiljkom.

"Štene se još nije oporavilo od dugog puta od Kvebeka do Pariza. Stalno plače i urinira gde god stigne po tepisima palate", rekao je izvor blizak Jelisejskoj palati, a prenose mediji u Parizu.

"Ipak nije kao psi bivšeg predsednika Nikole Sarkozija - Klara, Dabledor i Tumi - koji su znatno oštetili nameštaj u Jelisejskoj palati", dodao je isti izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

23 h

Podeli: