Za sreću je potreban ... jogurt? (VIDEO)

Jeste li ikad videli psa koji izgleda ovako umiljato dok uživa u jogurtu? Mi nismo, pa se nadamo da će se ovaj slatki ljubimac i vama svideti.

Izvor: B92

Petak, 02.01.2015.

08:45

Default images
Youtube Printscreen

Iako je snimak psa po imenu Arijel neodoljiv, razlog zašto je umotan u ćebence i leži na leđima dok jede pomalo je tužan. Naime, Arijel boluje od neurološkog poremećaja i ovo je jedini način na koji može jesti.

Ali mi nećemo žaliti slatkog ljubimca, već ćemo se diviti njegovoj vlasnici koja ga strpljivo tetoši i, zajedno sa njom, nadaćemo se da je njegova bolest možda izlečiva.

Arijel na snimku jede jogurt koji ima mnogo kalcijuma i proteina, što odgovara njegovom stanju. Jogurti su zbog sastojaka odlični za varenje, kako pasa tako i ljudi. Ipak, ako i vi nameravate da hranite svog psa jogurtom, pazite da mu ne dajete one koje u sebi imaju veštačke zaslađivače.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: