Ilustrovani vodič za maženje životinja (FOTO)

Dodir je najbolji način da ostvarite kontakt sa većinom životinja. Gotovo da nema kućnog ljubimca koji ne voli da ga maze, a u tome jednako uživaju i sami vlasnici.

Izvor: zivotinje.rs

Nedelja, 28.12.2014.

13:16

Default images

Bloger Adam Elis (BuzzFeed) bio je inspirisan važnošću maženja kućnih ljubimaca i domaćih životinja kada je odlučio da kreira seriju dijagrama, koji na šaljivi, ali istiniti način ilustruju stav životinja prema maženju određenih delova tela.

Foto: www.buzzfeed.com 1.) Where to pet a cat Na dijagramima su navedene zone koje ljubimci smatraju nepoželjnim za češkanje. Tako će se maca i jež najčešće naljutiti ako pokušate da ih mazite po stomaku, a konju se neće dopasti ideja da ga mazite po zadnjim nogama. 2.) Where to pet a dog Pas će, s druge strane, uživati u maženju po stomaku, dok maca najviše voli deo leđa iznad repa. 3.) Where to pet a rabbit Galerija, praćena duhovitim "komentarima" životinja na maženje, može pomoći ljubiteljima životinja da nauče nešto što do sada nisu znali. 4.) Where to pet a goldfish Dok većina nas zna kako na češkanje reaguje pas ili mačka, ili barem nagađa šta će na to reći medved, neki verovatno ne znaju kuda je najbolje maziti ježa ili prase. 7.) Where to pet a pig Stav prema maženju i češkanju, naravno, zavisi i od individualne životinje, ali ovi dijagrami predstavljaju jednu zanimljivu generalizaciju. Horses: Pogledajte slike, zabavite se i razmislite: da li ovo važi i za vašeg mezimca? 6.) Where to pet a hedgehog

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: