Ratovi šapa: Epizoda VII - Neka sila bude s njima!

Filmski svet poslednjih meseci neprestano priča o novom nastavku sage zvane „Ratovi zvezda“, a prvi tizer za film izazvao je pravu pometnju ne samo na Jutjubu već, reklo bi se, i u svetu ljubimaca.

Izvor: Izvor: B92

Sreda, 10.12.2014.

14:21

Default images

Jutjub kanal „The Pet Collective“, koji svakodnevno predstavlja zanimljive video-zapise posvećene ljubimcima, 9. decembra predstavio je svoj novi adut.

U pitanju je nova interpretacija tizera za sedmu epizodu filmskog serijala „Ratovi zvezda“, pod nazivom „Ratovi zvezda: Buđenje sile“, u kojoj se umesto glumaca pojavljuju kučići i mačići.

Simpatično viđenje „Ratova zvezda“ ili bolje rečeno „Ratova šapa“ tako je još jedno u nizu (Ko je rekao lego kocke?) kojim se popunjava prostor do dugo očekivane premijere.

Posle šest epizoda koje su stekle kultni status, sedma epizoda „Ratova zvezda“ u režiji Džej Džej Abramsa u domaće bioskope stiže 17. decembra 2015. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: