Beba i lenjivac – najbolji drugari

Beba Elija upoznala je lenjivca Dejzi kada je imala samo dva meseca i od tada su njih dvoje nerazdvojni.

Izvor: zivotinje.rs

Subota, 29.11.2014.

08:30

Default images

Elija doživljava Dejzi kao živu plišanu igračku. Njih dvoje provode vreme u igri, maženju, ali vole i da dremnu zajedno.

Bebini roditelji Džulija (29) i Džejson (35) iz Virdžinije doveli su je kući iz bolnice istog dana kad su usvojili i četiri meseca staru Dejzi.

Džulija se bavi pisanjem i ilustrovanjem dečjih knjiga u kojima, kroz zanimljive priče, edukuje decu o važnosti brige za životnu sredinu.
- Kada su Elija i Dejzi jedna pored druge uvek se njuškaju i maze se. One su tako slatke zajedno - kaže Elijina mama.

Džulija i Džejson drže predavanja širom Paname i Perua, šireći ljubav prema prirodi i životinjama, a Dejzi i Elija ih prate na tim putovanjima.

- Lenjivac i beba odrastaju zajedno i to su sećanja koja ostaju deci za ceo život - kažu ovi neobični roditelji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: