Šta se krije iza industrije krzna (VIDEO)

Proizvođač kozmetike koja nije testirana na životinjama i ne sadrži životinjske sastojke LUSH pridružio se kampanji protiv krzna pod nazivom #MakeFurHistory.

Izvor: B92

Utorak, 11.11.2014.

08:51

Default images

Šokantnim video snimkom i stvarnim fotografijama, kampanja #MakeFurHistory ima za cilj da prikaže užasne uslove u kojima se nalaze životinje i njihovo nepotrebno ubijanje kako bi se njihovo krzno iskoristilo u modnoj industriji.

Bunde, odevni predmeti ukrašeni krznom kao što rukavice i kape napravljeni su od životinja (najčešće lisica) zarobljenih na industrijskim farmamama, udaljenih od divljine, a koje su zatim brutalno ubijene zbog mode.

Nekoliko evropskih zemalja već se izjasnilo protiv farmi krzna, a očekuje se da isto učini i Kanada.

Kampanji protiv trgovine krznom možete se takođe pridružiti potpisivanjem internet peticije, pisanjem pisma vladama ili šerovanjem fotografija omiljenih krznenih životinja sa haštagom #MakeFurHistory na Tviteru i Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: