Konačno se i to desilo, otvoren bazen za pse

Za one koji posete bazen za pse u nemačkom gradu Hanau, pasji život pretvara se u spa život. Iako je otvoren pre samo mesec dana, već je postao hit u celoj zemlji. Vlasnici ljubimaca odlučuju se i na četvorosatnu vožnju kako bi razveselili svoje najbolje prijatelje.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.09.2014.

10:34

Default images

Oni koji su u mogućnosti dovode četvoronožne ljubimce i do četiri puta nedeljno na rekreaciju. Bazen im pomaže i ako teško hodaju posle povreda. Vlasnik Bazena Helmut Fuezi radio je kao vozač kamiona desetak godina, ali promijenio je posao kada je shvatio šta ga zapravo čini srećnim.

Posle plivanja, psi idu na sapunanje, ispiranje i sušenje u kabinama. Vlasnici ovu kompletnu "zabavu" plaćaju 7,5 evra po satu.

Zasad je ovaj bazen jedinstven u svetu, ali samo je pitanje vremena kada će se ovaj koncept proširiti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: