Ulepšavanje ili zlostavljanje životinja?

Smaragdno zelena mačka sa repom zmaja i crno-žuti pas koji liči na pčelu. Ne ovo nije scena iz futurističkih filmova već salon za životinje u severnom delu Rusije gde su frizeri pretvorili mačku u strašnog zmaja a psa u pčelu zujalicu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.09.2014.

18:35

Default images

Štaviše ovaj salon je rešio da organizuje takmičanje među svojim klijentima. Vasja je bila siva mačka pre nego što je pretvoren u divljeg zmaja. pored toga što joj je krzno ofarbano njen rep i leđa su ošišani da liče na zmajev rep.

"Iako su na početku ljudi šokirani transformacijom, kasnije im se dopadne", kaže Ekatarina Aidmirova frizerka za pse. Navodno oni koriste boje koje nisu štetne, čak su (kao) dobre za krzno ljubimca.

Nama ovo poprilično deluje kao zlostavljanje životinja, kao i tetoviranje koje je potpuni hit u Americi. U Kini glavna stvar je pretvoriti ljubimca u egzotičnu životinju, tigra ili pandi, piše RT.

Da li mislite da je ovo ipak zlostavljanje životinja, pre nego njihovo ulepšavanje? . In China, it's a growing trend to dye/coloured dogs make... on Twitpic

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: