Trči, Valtere, trči! (VIDEO)

Svi znamo koliko je velika radost koju oseća jedan pas kada pred sobom vidi nepregledno morsko plavetnilo. I svi (ili bar većina nas) nemaju ništa protiv da se još jednom uvere u to i uživaju u avanturama lepog Valtera.

Izvor: B92

Sreda, 03.09.2014.

21:28

Default images

Ako već mi nismo imali leto kakvo zaslužujemo, u ovim prvim septembarskim kišnim danima možemo bar da uživamo u letnjim doživljajima Valtera koji je, reklo bi se iz priloženog, iskoristio svaki morski trenutak na pravi način.

Valter je labrador koji je ovo leto proveo na Siciliji, otkrivajući čari Sirakuze. Njegovi vlasnici nisu odoleli a da ga ne snime kako juriša ka talasima Jonskog mora.

I hvala im na tome. Jer, ukoliko i vama nedostaje leto, sigurni smo da će vam valter bar na kratko vratiti osmeh na lice i oživete najlepše uspomene na letnje vrele dane.

Ukoliko, ipak, želite da pohrlite ka jesenjim danima, zajedno sa vašim ljubimcem, savetujemo vam da pročitate nešto više o tome kako treba pripremiti pse za nadolazeće godišnje doba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: