Ljubav za ljubav: Usvojeni pas spasao život vlasnici

Pas Kanelo nekada je živeo na ulici, dok ga nije usvojila žena po imenu Virtudes. Jednoga dana Kanelo se našao u prilici da učini isto ono što je njegova vlasnica učinila za njega: da joj spasi život.

Izvor: B92

Utorak, 26.08.2014.

08:51

Default images

Virtudes je pre nekoliko dana izgubila kontrolu nad svojim volanom i automobilom uletela u duboki jarak. Ona je ostala zarobljena u vozilu čitavih 20 sati, van očiju drugih, bez mogućnosti da se sama izvuče napolje.

Srećom, njen verni Kanelo je video šta se sa vlasnicom dogodilo, jer je pratio njen automobil. Čim je ugledao nesreću, pritrčao je automobilu i počeo očajnički da laje, ne bi li uspeo da dozove pomoć.

To mu je pošlo za rukom tek kasno u noć, jer je Virtudesina porodica počela da brine i krenula u potragu. U tome im je mnogo pomogao Kanelov neprestani lavež, koji je spasio njen život.

Kanelo je priskočio u pomoć svojoj vlasnici jer je ona isto to učinila za njega pre nekoliko godina: on je godine proveo na ulici, uvek gladan, bolestan i vašljiv. To nije sprečilo Virtudes da se silno zaljubi u ovo divno stvorenje i otvori mu vrata svog doma.

Da nije bilo ovog vernog i zahvalnog stvorenja, nesreća koja je zadesila Virtudes mogla se završiti tragično, piše portal Životinje.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: