ResQwalk - mali korak za bolji svet

“ResQwalk” (spašavanje šetnjom) je mobilna aplikacija koja vam omogućava da prikupite novac za napuštene životinje i zaradite razne nagrade i popuste svaki put kada odete u šetnju. Slogan ove zanimljive aplikacije je “Pomažemo životinjama korak po korak”.

Izvor: Izvor: Njuska.com

Nedelja, 27.07.2014.

08:53

Default images

Aplikacija je kreirana od strane “ResQthreads” i planirano je da pokriva azile u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Svake nedelje aplikacija izdvaja oko 2,500 hiljada dolara iz fonda za donacije azilima, prenosi portal Njuška.

Na korisnicima je jednostavan posao: da se uloguju preko svog mobilnog uređaja kada krenu u šetnju (bilo sami ili sa svojim ljubimcem), a svaki pređen kilometar doneće novac napuštenim životinjama.

Posle zavšene šetnje, aplikacija dodaje pređenu kilometražu ukupnom zbiru za tu nedelju. Korisnici mogu da izaberu kom azilu žele da pomognu, a posle ili za vreme svake šetnje dobijaju i specijalne nagrade i ponude od sponzora sa raznim popustima i akcijama.

Ideja je da novac daju sponzori, ali za početak reč je o donacijama. Do sada je sakupljeno preko 20 hiljada dolara, što je upravo cifra koju su kreatori aplikacije i želeli da postignu.

Više o ovom načinu da pomognete azilima, možete pronaći na zvaničnoj strani aplikacije Resqwalk.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: