Izvini što sam ti uzeo igračke (VIDEO)

Evo, sve ću da ti ih vratim, samo nemoj da plačeš…

Izvor: B92

Utorak, 22.07.2014.

14:12

Default images

Baš kao što deca vole svoje igračke, tako i ljubimci uživaju u igri sa šarenim ludorijama. Ništa drugačiji nije ni simpatičan Čarli, neodoljivi bigl koji je u maju napunio dve godine.

Ovaj pas i njegov nerazdvojni drugar tako su jednog popodneva nagazili na “minsko polje” kada je Čarli odlučio da bebi oduzme igračke.

Međutim, čim je devojčica počela da plače, Čarli je brže-bolje počeo da izvlači igračke iz cele sobe ne bi li oraspoložio tužnu bebu. Da su najbolji drugari i dalje u odličnim odnosima, uprkos malom sukobu oko razmene igračaka, potvrđuje i Čarlijeva stranica na Fejsbuku. Njegovi vlasnici vode biglov profil na Fejsbuku koji je “lajkovalo” čak 11.000 korisnika te društvene mreže.

I, ako se može verovati poslednjim fotografijama koje su podelili njegovi vlasnici, Čarli i devojčica se i dalje vole i druže!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: