Letnji blokbaster: Mačke u akciji (VIDEO)

Pet trenutno verovatno najpoznatijih mačaka na svetu udružilo je snage i snimilo kratak film “Mačje leto” (Cat Summer), koji po starom, dobrom holivudskom receptu ima humanitarnu svrhu.

Izvor: Izvor: B92, Rolling Stone

Petak, 18.07.2014.

17:16

Default images

Mrzovoljna mačka (Grumpy Cat) predvodi zvezde mačjeg sveta koje su se okupile oko snimanja filma “Mačje leto”, iza kojeg stoji kompanija "Friskies", proizvođač hrane za ljubimce.

U pitanju je video koji (osim reklamnog) ima i humanitarni karakter - za svaki pregled koji video zabeleži na jutjubu, kompanija "Friskies" pokloniće jedan obrok nezbrinutim mačkama.

“Mislim da ove mačke koje smo angažovali za film postaju savremene verzije Helou Kiti ili Garfilda, tvrdi u razgovoru za “Rolling Stone” Džulijet Ejsner, jedna od autorki filma. “Ne znam da li će ljudi njima biti opsednuti zauvek, ali rekla bih da će biti popularne još neko vreme.”

Ova akcija organizovana je u znak sećanja na Pukovnika Mjau (Colonel Meow), najčupaviju mačku na svetu koja je preminula početkom godine.

"Friskies" na ovom projektu sarađuje sa neprofitnom, humanitarnom organizacijom “Rescue Bank”, koja obezbeđuje hranu bza nezbirnute mačke. Fond za ovu akciju čini milion obroka, a iz organizacije se nadaju da će milion pregleda na jutjubu zabeležiti pre 1. septembra.

Film, kako to obično biva, prati i potencijalni letnji hit "Cat Summer", koji možete preslušati OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: