Verni pas danima čekao vlasnika ispred bolnice

Jedan beskućnik iz Brazila obratio se lekarima pošto ga je nepoznati napadač udario kamenom u glavu, ali je zbog dodatnih zdravstvenih problema morao više od nedelju dana da ostane u bolnici, ispred koje ga je sve to vreme čekao njegov verni pas.

Izvor: Tanjug

Nedelja, 13.04.2014.

14:14

Default images

Lauri da Kosta iz brazilskog grada Paso Fundo uspeo je da se dotetura do bolnice pošto je udaren kamenom u lice, ali su lekari tada utvrdili da on takođe boluje od melanoma koji mora hitno da se operiše, preneo je britanski "Dejli mejl".

Da Kostin pas Seko ostao je na parkiralištu ispred bolnice, verovatno očekujući da se njegov vlasnik ubrzo vrati. Do ponovnog susreta je, međutim, prošlo čak osam dana.

Seko je ispred bolnice strpljivo čekao povratak vlasnika, ali su se sati pretvorili u dane, a dani u više od nedelje. Bolničko osoblje je nakon nekog vremena uočilo psa, pa su počeli da ga hrane i daju vodu.

Nakon osam dana u bolnici, Da Kosti je dopušteno da nakratko izađe i vidi svog ljubimca, koji ga je pozdravio veselo mašući repom, gotovo ne verujući da ga ponovo vidi.

Prema navodima brazilskih medija, Da Kosta se i dalje nalazi na lečenju, a njegov verni pas ispred bolnice, u iščekivanju ponovnog susreta sa vlasnikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: