Održan Šmekerica izbor pasa u Beogradu

Preko 100 pasa raznih veličina, rasa i karaktera, predstavilo se na Šmekerica izboru u okviru Dog&Style akcije Veterinarskog zavoda Subotica, članice Victoria Group, koji se sprovodi u šest gradova širom Srbije.

Izvor: B92

Subota, 05.04.2014.

20:02

Default images

Nakon takmičenja u Kragujevcu i Novom Sadu, beogradski Delta City otvorio je ovog popodneva vrata mnogobrojnim psima koji su se za prestižnu titulu Šmeker i Šmekeruša slikali u, posebno za ovu priliku dizajniranom, kabrioletu. Fotografije će u ponedeljak, 7. aprila biti postavljene na Fejsbuk strani Dog&Style u albumu za Beograd i učesnici će imati mesec dana da se prikupljanjem lajkova izbore za tri mesta u samom finalu.

Nestašni mešanci, graciozne pudle, simpatični labradori, maleni maltezeri i čivave, stali su na crtu jedni drugima i zadali tešku muku žiriju koga od njih da proglasi za gradskog hipstera, najveću šopoholičarku i najbolju ekipu iz kraja. Ipak, na kraju je njih 15 otišlo sa specijalnim nagradama, a ni ostali takmičari nisu ostali praznih šapa – svi učesnici su dobili ukusne poklone u vidu "Dog&Style" hrane za pse koja garantuje vrhunski obrok za vašeg lubimca, bez obzira na rasu i uzrast.

Događaj je imao i humanitarni karakter pa je tako, kao posebna novina, predstavljena i Android igrica „Lajavko“, koja besplatno može da se preuzme sa Google Play prodavnice. Prisutni su mogli da odigraju igricu na licu mesta i dodatno se zabave na samom događaju, a za svako preuzimanje igrice Veterinarski zavod Subotica donira hranu azilima za napuštene životinje.

Udruženja i azili za napuštene životinje mogu da se prijave na Fejsbuk strani Dog&Style kako bi im bila donirana hrana, a prva tona biće poklonjena Udruženju „Anima“, iz Subotice, koje se bavi humanitarnim radom u oblasti zaštite prava ljudi, prava životinja i zaštite životne sredine

Nakon takmičenja u Beogradu, naredni događaj zakazan je za jun u Nišu, kada će Šmekeri sa juga Srbije moći da pokažu svoje kvalitete i lepotu i pokušaju da osvoje neku od zabavnih titula ili konkurišu za glavnu titulu - Šmekera i Šmekerušu Srbije za 2014. godinu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: