Nudi 12.000 evra onom ko joj pronađe psa

Jedna žena čiji je pas ukraden, stavila je kuću pod hipoteku, kako bi obezbedila nagradu onom ko pronađe njenog psa.

Izvor: B92

Petak, 01.02.2013.

16:23

Default images

Don Mo (42) nudi 10.000 funti (12.000 evra) onom ko da bilo kakvu informaciju o tome gde se nalazi njen četvorogodišnji pas Ejndžel.

Nemački kratkodlaki ptičar ukraden je dok je Don pokušavala da svoja druga dva psa smesti u prtljažnik automobila.

Iako je Mo odmah pozvala policiju, još nisu uspeli da pronađu krivca.

Uz pomoć prijatelja izlepila je 15.000 postera po celom gradu i podelila više od 35.000 vizit karata po ceni od čak 3.500 evra.

Uz to je angažovala i privatnog detektiva, što ju je koštalo još gotovo 600 evra.

Mo je napravila i Facebook stranu tražeći donatore koji su spremni da prikupe 3.000 funti nagrade za onog ko pronađe psa.

Ejndžel je inače osvojio pet titula na izložbama pasa.

“Za početak sam nudila tri hiljade funti koje sam prikupila uz pomoć mojih Facebook prijatelja. Ipak, to nije urodilo plodom. Zato sam odlučila da povećam nagradu za nalazača, jer očajnički želim da dobijem svog psa i mislim da je najbolji i najbrži način da stavim kuću pod hipoteku”, kaže ona.

Njen muž dominik nije bio srećan zbog takve odluke, ali je, kako kaže ubrzo shvatio da je povratak Ejndžela jedini način da se stekne mir u kući.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: