Ljubimac na B92.net

Psi koji putuju u “biznis klasi” (VIDEO)

Neki ljubimci zaista su rođeni pod srećnom zvezdom: nikada više neće morati da se „guraju“ u avionskom delu za prtljag. Za njih su namenjeni posebni avioni kojima mogu da lete pored svojih vlasnika.

Izvor:
Podeli

Uslugu prevoza ljubimaca u istoj kabini s vlasnicima nudi privatna čarter kompanija Victor i nije ni malo jeftina.

Za prevoz patuljastih rasa (npr. šnaucera) potrebno je izdvojiti 1.250 funti, odnosno oko 1.500 evra.

Za taj novac, psić dobija svoje sedište obloženo kožom odmah pored svog vlasnika.

Victor nije pionir u ovakvom prevozu ljubimaca, budući da je američka starleta Paris Hilton svoje pse uvek vodila sa sobom u kabinu privatnog aviona.

Takođe, i filmska zvezda Zaza Gabor je 1989. pustila svoja dva ši-cua iz transportera da slobodno trče kabinom, posle čega je u Atlanti morala da napusti let.

Međutim, Victor je prva kompanija koja omogućava ljudima da plate kartu za svog ljubimca da sedi pored njih.

Prati B92 na Viberu

Zanimljivosti

Nesvakidašnji prizor: Medved sa gumom za kupanje uživa u dvorištu kuće

Na Jutjubu je objavljen snimak na kojem se vidi kako crni medved uzima gumu za kupanje i stavlja je oko svog stomaka. Iako je ovaj potez nasmejao mnoge korisnike društvenih mreža, bilo je i onih koji su autora snimka upozorili na opasnost, s obzirom na to da je rekao kako ovo nije njegov prvi susret sa crnim medvedom. Dan ranije muškarac je video kako medved jede hranu iz smeća, a primetio ga je i kod bazena. Pogledajte video-snimak:

Zanimljivosti ponedeljak 21.08. 08:45 Komentara: 1

Spasao papagaja iz neljudskih uslova, a on svoju sreću iskazuje plesom

Mnogi misle da je briga o papigama nije zahtevna, ali to nije tako. Potrebno im je mnogo pažnje i nije lako držati ih u domu. Ovaj mališan je bio zanemarivan punih četrnaest godina i zbog toga počeo da kida sam sebi perje. Ali, ovaj čovek sa snimka mu je spasao život i pokazao mu šta je ljubav. Otkako je u njegovom domu, Guči ne prestaje da pleše. Obožava sve vrste muzike i oduševi se čim čuje bilo kakvu melodiju. Njih dvojica su nerazdvojni, a njihov ples pogledajte u videu:

Zanimljivosti nedelja 13.08. 08:45 Komentara: 3
strana 1 od 189 idi na stranu