Ljubimac na B92.net

Kako se pingvin igra na iPadu? (VIDEO)

Pingvinima u vodenom rezervatu "The Aquarium of the Pacific" dat je jedan od prvih modela iPad-a da se malo zabave "Igrom za mačke" u kojoj miš juri po celom ekranu. Pogledajte kako to izgleda...

Podeli

Nažalost, iPad ne prepoznaje kljun pingvina na način na koji to čini s ljudskim prstom (ili mačjom šapom), pa se nesrećni pingvini Džeremi i Njusom dosta muče da nekako "uhvate" prebrzog miša. Njusom je postavio ipak pingvinski rekord u igri sa 1600 poena.

The Aquarium of the Pacific je non-profit obrazovna institucija koja obezbeđuje stanište brojnim životinjama koje su bile ugrožene u svojim prirodnim staništima.

Zanimljivosti

Upoznajte Džejmsa, tele koje je odlučilo da postane pas / VIDEO

U dvorištu punom pasa, mačaka i kokošaka, Džejmsu se najviše svideo pasji život pa je odlučio da i sam postane pripadnik te vrste. S ostalim psima igra se po dvorištu, i voli da pokaže pilićima ko je gazda, a nije mu teško ni da pojuri mačku. Zahvalnost prema svojoj vlasnici pokazuje nežnim grickanjem uva. S obzirom na surove uslove života u kojima škotsko visinsko govedo preživljava, Džejms može da bude vrlo zahvalan krdu što ga je odbacilo jer je, izgleda, svoju sreću pronašao u dvorištu punom pasa.

Zanimljivosti nedelja 19.11. 08:45 Komentara: 5
strana 1 od 196 idi na stranu