Grampi je i dalje nauticajnija životinja na internetu

Prema pisanju “Forbs“ magazina listom najuticajnijih životinja na internetu i dalje suvereno vlada najnamrgođenija maca sveta – Grampy cat.

Izvor: petmagazine.rs

Četvrtak, 12.10.2017.

16:16

Grampi je i dalje nauticajnija životinja na internetu
foto: getty

Iako se svako malo pojavi neka nova maca ili kuca koja popularnošću zapreti ovoj namrštenoj mački, sva je prilika da ipak ne mogu da je ugroze na tronu.

Već četiri godine, otkako su se na internetu pojavile prve slike i video klipovi koje je postavila njena vlasnica Tabita Bundesen, popularnost Grampi mačke samo je rasla. Popularni brend hrane za životinje Friskis 2013. godine izabrao ju je za svoje zaštitno lice, ova mačka nalazi se i na kalendarima, šoljama, brojnim proizvodima, reklamama, a snimljena je i TV emisija pod nazivom “Najgori Božić namrgođene mace“.
foto: getty
Širom Jutjuba-a, Fejsbuka, Tvitera, Instagrama neprekidno se dele gifovi i mimovi s likom ove mace zahvaljujući kojima ona i dalje vlada planetom i – vebom, piše "Pet magazin".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: