Komunalna inspekcija vlasnici oduzela više od 40 mačaka

Iz stana na trećem spratu stambene zgrade u naselju “Šest topola” u Kragujevcu komunalna inspekcija je prošlog petka vlasnici Svetlani S. oduzela 40 mačaka koje su sa njom i njenim sinom živele u stanu. Mačke su smeštene u azil za životinje.

Izvor: B92

Ponedeljak, 25.09.2017.

14:28

Komunalna inspekcija vlasnici oduzela više od 40 mačaka
foto: thinkstock

Komunalni inspektori reagovali su po prijavi građana, odnosno stanara ove zgrade, koji kažu da odavno imaju problem s nesnosnim smradom. Komunalci su uz asistenciju radnika Zoohigijene izneli mačke iz stana i smestili ih u azil. Vlasnici su ostavljene dve mačke, koliko je prema propisima moguće držati u stanu.

“Dosadio nam je neprijatan miris. Poštujemo to što vlasnica stana i njen sin vole životinje, ali toliki broj smeta“, žale se stanari stambene zgrade, prenose “Novosti.rs

Kako je kazao Veselin Jakšić, komunalni inspektor, Svetlana S. je u stanu držala oko 40 odraslih mačaka i veći broj mačića. On je dodao da su i uslovi za njihovo držanje neodgovarajući, kao i da držanje tolikog broja životinja nije dozvoljeno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: