Otvara se prvi hotel sa 5* za pse i mačke: Uživancija za sve pare

Luksuzne sobe, bazeni za igru, pa čak i mogućnost video-četa sa gazdama sastavni su deo novog hotela za kućne ljubimce sa pet zvezdica na aerodromu u Adelajdu u Australiji.

Izvor: B92

Četvrtak, 24.08.2017.

14:25

Otvara se prvi hotel sa 5* za pse i mačke: Uživancija za sve pare
foto: thinkstock

Psi, mačke, a verovatno i drugi manji ljubimci moći će da uživaju na odmoru u prvom hotelu sa pet zvezdica namenjenom isključivo zadovoljstvu naših kućnih ljubimaca.

Direktor Aron Čija kaže da se procenjuje da će se uloženih devet miliona dolara vratiti već kroz devet godina.

“Obezbedićemo najkvalitetniju brigu za pse i mace koji će boraviti u našem hotelu dok su njihovi vlasnici takođe na odmoru.“

Hotel će imati 262 standardne i luksuzne sobe, igraonice - što u hotelu, što van hotela, frizerske salone, bazene za ljubimce, veterinarsku ordinaciju i terene za trčanje.

Ono što je najzanimljivije jeste da privatne sobe kućnih ljubimaca imaju i televizor putem kojeg će ljubimci moći da „skajpuju“ sa svojim vlasnicima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: