Psi Džonija Depa još uzburkavaju strasti u Australiji

Zamenik predsednika Vlade Australije Barnabi Džojs, kaže da će ispitati da li je Džoni Dep lažno svedočio, kada je pred sudom izjavio da nije znao da je tajno unošenje pasa u tu zemlju ilegalno.

Izvor: Guardian

Utorak, 27.06.2017.

11:27

Psi Džonija Depa još uzburkavaju strasti u Australiji
Foto: Gettyimages

Saga o Pistolu i Buu, jorkširskim terijerima koje su Dep i njegova tadašnja supruga Amber Herd prokrijumčarili u Australiju 2015, izgleda još nije dobila svoj kraj.

Naime, bivši menadžeri glumca tvrde da je on bio "potpuno svestan da donoseći svoje pse u Australiju, krši zakon te zemlje".

Ipak, pravnici kažu da Džojs nikako ne može naškoditi Depu, budući da se on nikad nije ni pojavio pred australijskim sudom i time nije ni mogao da lažno svedoči.

Inače, prošle godine je njegova bivša supruga platila kaznu od 1.000 dolara, zato što je na carini izjavila da kod sebe nema životinje, a zapravo ih je imala.

Džojs, koji je javno pretio da će ubiti Depove pse, ako ih ne deportuju u SAD, sada kaže da će proveriti da li se išta može učiniti protiv glumca, koji je prema tvrdnjama bivših menadžera, "pritiskao jednog svog zaposlenog da preuzme odgovornost za taj događaj".

Dep se sa Herdovom javno izvinio nakon presude, ali nikada nije polagao zakletvu, niti se direktno izjašnjavao pred sudom.

Ceo slučaj izgleda zabavlja australijskog premijera Malkolma Turnbula, koji je uporedio Depa i Barnabija sa "piratom i kaubojem". "Možda bi mogli da snime film zajedno", našalio se u jednoj radio emisiji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: