Tigar Luka ne može u Skoplje zbog događaja u Sobranju

Tigar Luka, iz Zoološkog vrta (ZOO) u Jagodini, zbog dešavanja u Sobranju, nije danas otputovao u Skoplje na snimanje filma u makedonsko - indijskoj produkciji, koje je trebalo da sutra počne u glavnom gradu Makedonije.

Izvor: B92

Subota, 29.04.2017.

12:55

Tigar Luka ne može u Skoplje zbog događaja u Sobranju
Foto: Tanjug / Dušan Anièiæ

"Dobili smo obaveštenje, da se zbog dešavanja u Makedoniji, snimanje filma odgađa do daljnjeg, o čemi ćemo biti obavešteni, jer kako navode, oni nemaju alternativu za našeg tigra", rekao je Tanjugu veterinar ZOO Vladimir Jovanović.

ZOO u Jagodini je od filmske kuće u Skuplju dobio zvanični poziv da tigar Luka učestvuje na snimanju makedonsko - indijskig filma, od 30. aprila do 9. maja, a trebalo je da ga prati pet ljudi, na čelu sa Jovanovićem.

Luka ima četiri godine, rođen je u ZOO vrtu u Jagodini, ručno je odhranjen "na flašicu", nije agresivan, zbog čega je i izabran filmsku ulogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: