Muškarac skočio u zaleđeno jezero i spasao psa (VIDEO)

Društvene mreže bruje o podvigu jednog muškarca s Krima koji je skočio u zamrznuto jezero kako bi spasao psa koja se našao u ledenoj vodi.

Izvor: zivotinje.rs

Sreda, 21.12.2016.

08:48

Muškarac skočio u zaleđeno jezero i spasao psa (VIDEO)
Foto: YouTube Screenshot

Kada je ovaj Rus shvatio da se nesrećni pas koprca u zamrznutom jezeru nije časio ni časa već je odmah počeo da skida garderobu kako bi ušao u vodu da ga izbavi. Pas nije mogao sam da priđe obali zbog leda koji se stegao i na koji nije mogao da se popne.

Ne možemo ni da zamislimo koliko je napolju bilo hladno, ali hrabri muškarac na tu činjenicu kao da je zaboravio jer je imao humani cilj pred sobom. Kažu da je na suvom u tom momentu bilo minus pet stepeni i da je duvao hladan vetar, što je situaciju činilo još gorom!

Čovek je skočio u jezero i doplivao do psa. Pas se uplašio pa je krenuo na suprotnu stranu, ali ga je čovek sustigao i polako izvukao na obalu. Okupljeni građani su im pomogli da izađu na suvo.

Ceo događaj odigrao se u Gagarin parku u gradu Simferopolju, na Krimu.

Video-snimak je do sada pogledalo 175.000 ljudi i ne verujemo da je iko nakon gledanja ovih kadrova ostao ravnodušan!

Pogledajte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: