Mrnjau fest ovog vikenda u Domu omladine Beograda

U Domu omladine Beograda ovog vikenda, 10. i 11. decembra, biće održan treći po redu Mrnjau fest - jedinstveni festival posvećen mačkama! Glavni program festivala je zvanična međunarodna izložba mačaka po WCF (World Cat Federation) sistemu, ali ovaj događaj će biti i prava prilika za sve ljubitelje životinja da udome neku od prelepih maca koje čekaju novi dom pun ljubavi!

Izvor: B92

Petak, 09.12.2016.

16:43

Mrnjau fest ovog vikenda u Domu omladine Beograda

U nedelju 11. decembra vas na Mrnjau festu očekuju i lepe i zdrave mace spremne za udomljavanje. Ako se zaljubite u neku od ponuđenih mačaka, moći ćete da je udomite i tako oplemenite svoj život i porodicu. Odrastanje uz ljubimca nije luksuz već potreba, posebno u gradskim uslovima, jer nam ljubimci pomažu da odrastemo u brižne, empatične ljude, a odrastanje uz macu nas posebno uči integritetu, poštovanju i prihvatanju različitosti. Akciju podržavaju i nadležne gradske ustanove: Veterina Beograd će donirati opšte i vakcine protiv besnila, kao i mikročipove za udomljene mace. Udomite macu na Mrnjau festu i obojite svoj život veselim bojama!
Foto: Nebojša Nisaviæ
Pored retke prilike da uživo vide mnoge rase mačaka i povedu svog novog ljubimca kući, posetioci će od stručnjaka moći da čuju razne korisne savete na temu kako valjano negovati mačke: kako ih pravilno hraniti, vaspitavati, šta su mitovi a šta činjenice, kako se izboriti sa predrasudama vezanim za mačke i još mnogo toga.
Foto: Ana Tošiæ
Takođe, na MRNJAU FESTU biće organizovan i niz kreativnih sadržaja: radionice, bazar rukotvorina, kreativni kutak za decu...

Cena ulaznice: 300 dinara. Za decu predškolskog uzrasta ulaz je slobodan. Mrnjau fest će biti otvoren za posetioce od 11:00 do 18:00. Kreativne radionice i programi za decu počinju u 12:00.

Sve informacije na www.lepetit.rs
Foto: Kristina Tošiæ
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

21 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: