Naručio kutiju uličnih mačaka za borbu protiv pacova

Zbog velike najezde pacova u Čikagu, Nikolas Kuervo naručio je kutiju mačaka lutalica, kako bi mu oslobodile kuću od malih štetočina.

Izvor: news.com.au

Petak, 28.10.2016.

12:09

Naručio kutiju uličnih mačaka za borbu protiv pacova
Foto: Thinkstock

Od kada mu je sanduk sa uličnim mačkama dostavljen na kućni prag, Nikolas Kuervo ne može biti srećniji.

Ovaj 44-godišnjak, autor reklamnih tekstova, čekao je duže od tri meseca da mu ulične mačke budu dostavljene, pa je čak promenio i svoje radno vreme kada su konačno stigle.

U pokušaju da ih pridobije, Nikolas ih je hranio gurmanskim poslasticama kroz žice sanduka, u kojem ih je držao nekoliko nedelja. Mislio je da će na taj način da ih zadrži u svom dvorištu, u trenutku kada ih bude pustio.

Iako vam možda sve ovo zvuči čudno, postoji opravdan razlog njegovog postupka – u Čikagu je najezda pacova.

Do septembra je već bilo 27.000 prijava, koje su porasle za 40 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Problem je postao zaista ozbiljan, da je većina stanovnika, uključujući i Nikolasa, dovela ulične mace kako bi im pomogle u rešavanju problema.

Naime, problem se toliko raširio da zahtevi za čišćenje od glodara imaju sada listu čekanja od šest meseci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: