Pas razbio prozor, iskočio i sam potražio pomoć

Nakon stalnog zanemarivanja pitbul Ejs iz grada Vajtsvila u Kentakiju odlučio je da stvar uzme u svoje "ruke" i spase se od života koji je njega i njegovog prijatelja doveo na ivicu smrti.

Izvor: Index

Ponedeljak, 10.10.2016.

13:02

Pas razbio prozor, iskočio i sam potražio pomoć
Foto: Thinkstock / ilustracija

Čuvši kako pored automobila u kojem je živeo prolaze ljudi razbio je prozor i od prolaznika zatražio pomoć.

Videvši u kakvom je stanju oni su mu je odmah i pružili, a nedugo zatim otkrili kako se u automobilu iz kojeg je iskočio nalazi još jedan pas (Muč), koji je nažalost bio toliko gladan da je izgubio svest.

I kad je došao k sebi bio je toliko slab da nije mogao da podigne glavu i normalno diše. Uz njega su pronašli i dve zatvorene kutije hrane s tragovima psećih zuba koju su jadni psi bezuspešno pokušavali da otvore.

Niko ne zna koliko dugo su živeli bez hrane, ali to više nije ni važno. Zahvaljujući članovima organizacije SPCA oba psa odvedena su veterinaru. Iako je pred njima dug oporavak, oboje se nalaze izvan životne opasnosti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: