Pas Marka Džejkobsa "napisao" knjigu

Nevil je pas modnog kreatora Marka Džejkobsa i, kao što i priliči psu sa tako besprekornim pedigreom, ovaj pas “napisao" je knjigu.

Izvor: B92

Četvrtak, 29.09.2016.

10:30

Pas Marka Džejkobsa
Foto: Screenshot

Knjiga “Nevil Džejkobs: Ja sam Markov pas”, koju je sastavio Nikolas Njubold, sastavljena je od Nevilovih najboljih fotografija sa Instagrama i pažljivo stilizovanih snimaka sa modnih editorijala.

“Knjiga sadrži Nevilove fotografije, od prve, kada je bio tek rođeno štene, do današnjih. Ova šarmantna knjiga ne samo da predstavlja karakter ove harizmatične životinje, već prikazuje život uvek zauzetog i glamuroznog njujorškog psa”, piše u pohvali knjige.
Nevil dane provodi u kancelariji svog vlasnika, sarađujući u stvaranju kreativnih ideja. On je često najbolji model svom vlasniku.

Sa titulom “psa koji najviše radi u modnoj industriji”, Nevil se našao na naslovnim strana časopisa “Paper” i “Architectural Digest”, a na društvenoj mreži Instagram ima blizu 200.000 pratilaca.

thank you @papermagazine for my very first cover! 🐾🐾🐾 #fandemonium

A photo posted by Neville Jacobs (@nevillejacobs) on

Mark Džejkobs je napisao uvod u knjigu i nazvao je “zahvalnicom za sve pse”.

“To je pismo puno ljubavi za mog divnog Nevila, koji svakim pogledom iz tih izrazitih trouglastih očiju, svakim zagrljajem, svakim spontanim izlivom ludosti koji me nasmeje, smiruje kako niko ne ume”, napisao je modni kreator.

regramming my dad @themarcjacobs on our morning commute to work! 🍔👃🏻🍩🍪🍤☕️☕️☕️

A photo posted by Neville Jacobs (@nevillejacobs) on

Ali Nevil nije razmaženo kuče. On takođe prikuplja novac za projekat “Sato”, humanitarnu organizaciju koja se bavi spasavanjem napuštenih i zlostavljanih pasa iz Portorika.

Nevilova knjiga je dostupna na Amazonu i košta 22,50 dolara (17,40 evra).

denim by my dad @themarcjacobs

A photo posted by Neville Jacobs (@nevillejacobs) on

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: