Prijavio devojku policiji jer je ugojila hrčka

Čovek iz Nortambrija prijavio je policiji svoju bivšu devojku zato što zbog nje, kako kaže, njihov hrčak liči na "malu debelu svinju".

Izvor: Daily Mail

Ponedeljak, 19.09.2016.

15:48

Prijavio devojku policiji jer je ugojila hrčka
Foto: Thinkstock / ilustracija

Čovek iz Nortambrija prijavio je policiji svoju bivšu devojku jer je, kako kaže, previše hranila njihovog zajedničkog hrčka koji sada liči “na malu debelu svinju“.

Policija u Nortambriji namerno je objavila ovaj slučaj kako bi apelovala na građane da ne zovu i prijavljuju nepotrebne situacije.

Oni su naveli i primer žene koja je pozvala da kaže da je dobila prezačinjen hamburger i čoveka koji je pertlom vezao svoj prst za WC šolju iz koje je prelivala voda.

Policija kaže kako prima preko milion poziva, od kojih bar 15 odsto uopšte nije u njihovoj nadležnosti, a koji poreskog obveznika koštaju 200.000 evra.

Bilo je i prijava kada su ljudi zvali policiju da dođu i uhvate pauka, da se žale kako su im previše naplatili namirnice u supermarketu, pa čak i da prijave psa zaljubljive prirode.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: