Čarlijev način da kaže "izvini" (VIDEO)

Ako imate dete onda sigurno znate kako deca reaguju kada im neko otme omiljenu igračku. Cika, piska, vriska trajaće satima ukoliko istog trenutka ne vratite igračku pravo u njihove ruke. Pas Čarli dobro je savladao ovu lekciju…

Izvor: B92

Utorak, 14.06.2016.

08:44

Čarlijev način da kaže
Foto: Screenshot

Razigrani bigl video je svog malog gazdu kako maše igračkom. Normalno, pas je shvatio da je to poziv na igru i bebi oteo igračku. Tada se dogodilo ono očekivano – plač bebe, njeno najmoćnije oružje.

Čarli se neko vreme igrao igračkom u ćošku i slušao kako beba plače, a onda mu je verovatno bilo krivo što je povredio svog najmlađeg gazdu.

Razmišljao je kako da se iskupi za ovu grešku i tako došao na originalnu ideju. Njegovom izvinjenju ni odrasli ne bi odoleli.

Nećemo da vam otkrijemo šta je Čarli tačno uradio – najbolje je da sami pogledajte video-snimak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: