Šta vaš pas radi kada niste kod kuće (VIDEO)

Nakon gledanja ovog videa poželećete da svog psa nikada ne ostavljate samog kod kuće. I ne, razlog nije jer bi pas mogao da vam upropasti nameštaj ili pojede daljinski... Razlog je daleko tužniji.

Izvor: zivotinje.rs

Nedelja, 29.05.2016.

08:44

Šta vaš pas radi kada niste kod kuće (VIDEO)
Foto: Thinkstock

Znamo da sve vlasnike ubija radoznalost i da često sebi postavljaju pitanje šta njihov ljubimac radi kada oni nisu kod kuće.

Majk se dosetio kako da to sazna, pa je kupio kameru koju je psu zajačio na ogrlicu. Dok je bio odsuan pas je „snimao“ svaki svoj korak.

Majk je ceo snimak, koji inače traje satima, pretvorio u kratkli video i okačio ga na YouTube kako bi naveo druge vlasnike pasa da što manje ostavljaju svoje pse kod kuće!

Pas na početku snimka sedi pored vrata, onda počinje da unezvereno trči po sobi, gleda kroz prozore, a onda...

Majk je uz snimak ostavio samo jedan komentar:

-Imam ga šest godina a danas sam ga prvi put čuo kako cvili...

Lorens Stivenson, koji se bavi bihejvioristikom pasa rekao je, nakon gledanja ovog videa, da iako snimak kratko traje može se videti da psu očigledno vlasnik jako nedostaje:

-Ne mogu da vidim govor tela psa na snimku, ali dovoljno mi je to što vidim da pas vlasnika traži po stanu. Jasno je da mu nedostaje, ali može biti i pokazatelj anksioznosti psa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: