Pogodi ko nam dolazi na doručak (VIDEO)

Komšije su mislile da ova devojka svakodnevno hrani napuštenog psa ili mačku, jer su je viđali kako izlazi iz kuće i nekog doziva. Jednog jutra zamolili su je da krenu sa njom i snime njen susret sa životinjom koju hrani. Kada su videli da nije reč o psu ili mački, ostali su zatečeni...

Izvor: B92

Sreda, 03.02.2016.

08:44

Pogodi ko nam dolazi na doručak (VIDEO)
Foto: Screenshot

Devojka svakog jutra, ponekad i u toku dana ili predveče izlazi iz dvorišta i krene prema šumici. Počne da viče iz sveg glasa „Devojko! Mala devojko!“ i strpljivo čeka da se njena neobična prijateljica pojavi.

Iz grmlja tada izlazi prekrasno lane i prilazi svojoj hraniteljici. Nakon zagrljaja i malo maženja lane prati devojku prema kući...

Zajedno ulaze u kuću, tačnije u kuhinju, gde je devojka već pripremila mleko u flašici koje čeka da ga lane smaže u cugu.

Kada završi ukusni obrok, devojka lagano obriše lane i ono napusti njenu kuću!

Pogledajte kako to izgleda na snimku koji su komšije napravile i zapitajte se da li biste i vi voleli da imate ovako neobičnu drugaricu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: