Tražio izgubljenog psa, a pronašao zacementirane psiće

Met Vilijamson krenuo je u potragu za svojim izgubljenim psom. Međutim, tokom potrage umesto svog pronašao je pse - zacementirane u akvarijumu za ribice.

Izvor: Index

Ponedeljak, 23.11.2015.

14:45

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Kada je Met Vilijamson krenuo u potragu za svojim izgubljenim psom sigurni smo da nije očekivao da će pronaći pse - zacementirane u akvarijumu za ribice. TheDodo.com piše kako se to dogodilo u ruralnom delu Misisipija. Vozeći se ulicom Vilijamson je primetio nešto čudno: stakleni akvarijum zatvoren poklopcem, a vrh je bio zapečaćen cementom.

U akvarijumu su se nalazila dva prestrašena crn- bela psića. Želja onog ko ih je ostavio očigledno je bila da psići ne prežive.

Srećom, Vilijamson je odmah pozvao policiju, koja je uklonila gornji deo akvarijuma i spasla štence. Odvedeni su u najbliže sklonište, u kojem se oporavljaju od onoga što im se dogodilo, nakon čega će bit udomljeni.

Iskreno se nadamo da je čovek koji je spasao ove psiće na kraju pronašao i svog ljubimca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: