Jauci ispod trotoara pomogli da je pronađe (VIDEO)

Mladić po imenu Vadim Rustam iz svog stana čuo je da neki pas laje i cvili već dva dana, ali nije mogao da otkrije odakle zvuk dopire. 21.septembra izašao je ispred zgrade i utvrdio da zvuk dolazi iz pločnika.

Izvor: zivotinje.rs

Petak, 02.10.2015.

08:43

Default images

Setio se da su radnici koji održavaju njegovu zgradu 18.septembra izvodili radove ispred zgrade, tačnije zatrpavali su rupu koja se nalazila pored stepenica. Tada je sve postalo jasno i spasavanje psa moglo je da počne.

Vadim se prvo obratio nadležnim organima i zamolio ih da mu pomognu u pomeranju pločnika. Kada su oni odbili da bilo šta učine po ovom pitanju, ovom sjajnom momku nije preostajalo ništa drugo nego da sam započne akciju.

Pas je bio zarobljen u rupi već dva dana, bez hrane i vode, pa je Vadim požurio da psa što pre izvuče na sigurno.

Počeo je da sklanja cigle i kopa pesak na trotoaru i odjednom je ugledao milu pseću glavicu.

Ubrzo je shvatio da će morati da prokopa širi prolaz jer se ispostavilo da je reč o skotnoj kuji! Kada je izašla iz rupe, počela je da maše repom, a komšije su je mazile. Dali su joj ime Belka.

Stanari zgrade snimali su Vadima dok je pomagao psu da izađe na vazduh, pa zahvaljujući njima možemo da vidimo kako je sve to izgledalo iz prve ruke.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: