Naređeno joj da iz stana iseli psa rase bišon

"Neveni Petrović iz Trstenika nalaže se da izvrši iseljenje psa iz stana, pod pretnjom prinudnog izvršenja."

Izvor: B92

Sreda, 06.05.2015.

20:49

Default images
Printscreen

Ovako bismo vam ukratko predstavili ono što se ovih dana odigrava u porodici Petrović.

Naime, po prijavi izvesnog Nebojše Stojanovića, Neveni je komunalna inspekcija Odseka za urbanizam, građevinarstvo, komunalno-stambene i ekološke poslove dostavila rešenje u kojem jasno stoji – ZABRANJUJE SE DRŽANJE PSA RASE BIŠON!

Iako je Nevenin pas uredno čipovan, vakcinisan i kućni ljubimac koji živi sa decom – rešenje je doneto, jer po Odluci koja je na snazi u Trsteniku "zabranjuje se držanje životinja i pernate živine, osim ukrasnih i egzotičnih ptica i golubova".

Nevena se uredno odazvala pozivu koji joj je stigao, i objasnila kako je to miran pas, mali, kućni ljubimac, koga porodica Petrović obožava i koga su nabavili "po preporuci lekara kako bi njena mala ćerka ublažila stres zbog napada drugog psa na njenog prethodnog psa".

Ovo je verovatno najšokantnija odluka koja je doneta u Srbiji u skorije vreme, a protiv nje je Udruženje ORPAK podnelo žalbu. Ostaje da vidimo kakav će konačan ishod ovog postupka biti, a vas molimo da svojim šerom podržite porodicu Petrović u borbi za psa!
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

90 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: