Pas nije poklon: Film zbog kog je plakalo milion ljudi

Da li ste ikada razmišljali kako svet izgleda iz perspektive jednog psa? Dođi, skoči, sedi, nemoj to, stani, pazi. Da li su svi vlasnici svesni da je njihov ljubimac živo biće koje ima osećanja baš kao i čovek? Kompanija DeadLens Pictures je pre nedelju dana lansirala kratki film koji je do sada pogledalo preko milion ljudi a koji govori o tome da pas nije igračka.

Izvor: B92

Utorak, 21.04.2015.

08:50

Default images
Foto: YouTube Screenshot

Producenti su želeli da pokažu kako svakodnevni život izgleda iz perspektive jednog psa, i pošalju još jednu važniju poruku – da kućni ljubimac nije poklon!

Roditelji često poklanjaju deci pse koja se za njih interesuju kratko, a pas vrlo brzo postane teret za porodicu, jer ukućani nisu spremni da o njemu brinu. Nabavka psa je ozbiljna odluka sa kojom se moraju složiti svi članovi porodice.

Pogledajte ove kadrove i oni će vam reći kako opisani situaciju proživljava jedan pas, kojeg u ovom videu glumi preslatka, riđa devojčica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: